Om Os


SmartLock

4

You

... The Key2Safety

kodelaase
fingeraftrykslaase
keyboks

OM OS


Lars Kofoed Mortensen er Driftsdirektør (ikke ejer), salgsdirektør og montagechef hos SmartLock4You for en god og professionelle leverandør Easy2Access A/S, som personlig sælger sikringsløsninger til kunderne både privat og erhverv samt offentlige (hvis det byder).

 

SmartLock4You har specialiseret sig i salg og montering af de nyeste produkter inden for låse-, alarm- og overvågningssystemer. Det er systemer, som gør nøglen overflødig. De kan betjenes via dit fingeraftryk og/eller en kode.

 

Interessen for den såkaldte ”fingerprint teknologi” er stigende både herhjemme og i udlandet. SmartLock4You og dets samarbejdspartnere har hele tiden fokus på de nyeste landvindinger og den teknologiske udvikling på området og kan derfor tilbyde de bedste produkter på verdensmarkedet – både hvad kvalitet og design angår.

 

De nye låsesystemer er velegnede til både private hjem, kontorer, institutioner og virksomheder af enhver slags. SmartLock4You/Easy2Access A/S, som lægger stor vægt på kvalitet og kundeservice, rådgiver gerne om de nye låsesystemer.

EasyFinger 808 G2 Bluetooth Ready Fingeraftrykslås

Vejl. pris DKK 6.495,-


Låsen tager endnu et stort skridt i den rigtige retning mod et enklere og sikrere liv. Ingen nøgler, og ingen som låser sig ude er nogle af nøgleordene.

EasyCode 903 el. 905 G2/G3 Bluetooth Ready Kodelås

Vejl. pris fra DKK 2.495,-


Låsene kan håndtere 10 forskellige koder med op til 10 cifre i koden, koderne programmeres direkte på låsen. Forberedt Bluetooth, med denne funktion kan låsen åbnes fra mobilen uden brug af koder. G2, fjerntildeling af koder til åbning af døren.

SmartCode G3 kodelås

Vejl. pris DKK 2.995,-


SmartCode G3 er udviklet til hoteller, sommerhuse og andre udlejnings-ejendomme. Koderne laves direkte fra din smartphone eller PC til låsen. Kode virker kun i det tidsrum kunden har betalt for (Fra 24 timer til 3 måneder).

EasyCode 905 G2 Bluetooth Ready Kodelås

Vejl. pris DKK 2.995,-


Easy 905 G2 som har et indvendigt tastatur, der kan aflåse døren på indersiden og til og frakoble vores alarmsystem trådløst.

SmartLock4You

Meterbuen 41

2740 Skovlunde

      Denmark


info@smartlock4you.com


+45 60 88 66 16

PAYMENT METHODS

BANK

DELIVERY WORLDWIDE

Vi finder altid et transport-selskab som kan levere til din dør.

RETURN POLICY

Klik her

24 / 7 SUPPORT

Udenfor telefontid kan du altid kontakte os på e-mail / kontaktformular.

Copyright @ 2017 SmartLock4You - All Rights Reserved