Lås til trepunktslås


SmartLock

4

You

... The Key2Safety

kodelaase
fingeraftrykslaase
keyboks

Lås til trepunktslås...

Fingeraftryk eller kodelås til trepunktslås


Flot designet fingeraftryk eller kodelåse til trepunktslås fra min distributør Easy2Access A/S. Vi tilbyder blandt andet eksklusive fingeraftryk eller kodelåse til trepunktslåse, med og uden skjult tastatur, specialdesignet til det danske vejr.


Vi tilbyder en fingeraftryk eller kodelås til trepunktslåse, hvor du kan tildele nye én- eller flergangskoder til systemet, uden du er i nærheden. Din fingeraftryk eller kodelås til trepunktslåse kan nemt tildeles koder fra din smartphone og vores hjemmeside.


Fingeraftryk eller kodelås til trepunktslåse - både med oval og dråbecylinder


Når du køber en fingeraftryk eller kodelås til trepunktslåse, køber du et produkt der er udviklet og designet i Danmark og Norge, af vores dygtige medarbejdere, med særlig hensyntagen til de nordiske forhold og vores specielle klima.


Vores fingeraftryk eller kodelåse til trepunktslåse er tilpasset så det betjener trepunktslåsekasser både med oval, og dråbecylinder. Udover vores fingeraftryk eller kodelåse til trepunktslåse, tilbyder vi til døre der har en normal modullåsekasse med oval cylinder, automatlåsekasser som passer lige i døren.


Fingeraftryk eller kodelås til trepunktslåse – det smarte alternativ til nøgler


Når du vælger en fingeraftryk eller kodelås til trepunktslås i din bolig, din virksomhed eller din udlejningsbolig, slipper du for nøgleproblemer. Ingen nøgler bliver væk, og står nogen foran hoveddøren, som du gerne vil lukke ind uden du selv er i ejendommen, kan du lynhurtigt tildele dem en adgangskode. Du slipper for besværlig og umulig nøgleudlevering, og kan oprette koder der har kort eller lang holdbarhed.


Hele kommunikationen foregår uden SIM-kort, WIFI eller anden form for fordyrende opkobling. En kodelås til trepunktslåse, kan derfor monteres i hytter og huse der ligger øde og afsides.


Systemet giver også store fordele til udlejere af sommerhuse, lejligheder og hytter. Der vil aldrig være nøglekopier eller nøgler der ikke bliver afleveret i omløb. De smarte koder kan ligeledes tildeles i flere eksemplarer til større selskaber.


Hør nærmere om Fingeraftryk eller kodelås til trepunktslåse


Vi er parate på telefon +45 6088 6616 eller e-mail info@smartlock4you.com, hvor vi kan besvare spørgsmål og hjælpe dig videre med din nye kodelås til trepunktslåse.

EasyFinger 808 G2 Bluetooth Ready Fingeraftrykslås

Vejl. pris DKK 6.495,-


Låsen tager endnu et stort skridt i den rigtige retning mod et enklere og sikrere liv. Ingen nøgler, og ingen som låser sig ude er nogle af nøgleordene.

EasyCode 903 el. 905 G2/G3 Bluetooth Ready Kodelås

Vejl. pris fra DKK 2.495,-


Låsene kan håndtere 10 forskellige koder med op til 10 cifre i koden, koderne programmeres direkte på låsen. Forberedt Bluetooth, med denne funktion kan låsen åbnes fra mobilen uden brug af koder. G2, fjerntildeling af koder til åbning af døren.

SmartCode G3 kodelås

Vejl. pris DKK 2.995,-


SmartCode G3 er udviklet til hoteller, sommerhuse og andre udlejnings-ejendomme. Koderne laves direkte fra din smartphone eller PC til låsen. Kode virker kun i det tidsrum kunden har betalt for (Fra 24 timer til 3 måneder).

EasyCode 905 G2 Bluetooth Ready Kodelås

Vejl. pris DKK 2.995,-


Easy 905 G2 som har et indvendigt tastatur, der kan aflåse døren på indersiden og til og frakoble vores alarmsystem trådløst.

SmartLock4You

Meterbuen 41

2740 Skovlunde

      Denmark


info@smartlock4you.com


+45 60 88 66 16

PAYMENT METHODS

BANK

DELIVERY WORLDWIDE

Vi finder altid et transport-selskab som kan levere til din dør.

RETURN POLICY

Klik her

24 / 7 SUPPORT

Udenfor telefontid kan du altid kontakte os på e-mail / kontaktformular.

Copyright @ 2017 SmartLock4You - All Rights Reserved