Info & Service


SmartLock

4

You

... The Key2Safety

kodelaase
fingeraftrykslaase
keyboks

Info & Service...

Hos os i SmartLock4You er kunden altid i centrum og at du får den maksimale udnyttelse af de produkter du køber. Vi vil være der med service og support før, under og efter salget 110%

 

Derfor strækker vi os langt, for at yde service og support på varer der er købt hos os. Med support menes besvarelse af få tekniske spørgsmål i forbindelse med almindelig brug af produktet. Ved dybdegående spørgsmål henviser vi til manualerne.

 

Med vores tekniske varer håber vi du har forståelse for, at vi måske ikke altid har et svar parat på komplicerede spørgsmål, men vi kan finde ud af det og vende så hurtigt så muligt tilbage til dig med dit ønsket svar.

 

Oppe i menuen "Info & Service" kan du trykke på de forskellige services vi kan til byde i undermenuerne.

EasyFinger 808 G2 Bluetooth Ready Fingeraftrykslås

Vejl. pris DKK 6.495,-


Låsen tager endnu et stort skridt i den rigtige retning mod et enklere og sikrere liv. Ingen nøgler, og ingen som låser sig ude er nogle af nøgleordene.

EasyCode 903 el. 905 G2/G3 Bluetooth Ready Kodelås

Vejl. pris fra DKK 2.495,-


Låsene kan håndtere 10 forskellige koder med op til 10 cifre i koden, koderne programmeres direkte på låsen. Forberedt Bluetooth, med denne funktion kan låsen åbnes fra mobilen uden brug af koder. G2, fjerntildeling af koder til åbning af døren.

SmartCode G3 kodelås

Vejl. pris DKK 2.995,-


SmartCode G3 er udviklet til hoteller, sommerhuse og andre udlejnings-ejendomme. Koderne laves direkte fra din smartphone eller PC til låsen. Kode virker kun i det tidsrum kunden har betalt for (Fra 24 timer til 3 måneder).

EasyCode 905 G2 Bluetooth Ready Kodelås

Vejl. pris DKK 2.995,-


Easy 905 G2 som har et indvendigt tastatur, der kan aflåse døren på indersiden og til og frakoble vores alarmsystem trådløst.

SmartLock4You

Meterbuen 41

2740 Skovlunde

      Denmark


info@smartlock4you.com


+45 60 88 66 16

PAYMENT METHODS

BANK

DELIVERY WORLDWIDE

Vi finder altid et transport-selskab som kan levere til din dør.

RETURN POLICY

Klik her

24 / 7 SUPPORT

Udenfor telefontid kan du altid kontakte os på e-mail / kontaktformular.

Copyright @ 2017 SmartLock4You - All Rights Reserved